پختن یه کیک خوشطعم

نویسنده :سمیه حکمتی
تاریخ:سه شنبه 10 تیر 1399-10:16 ب.ظ

یکی از لذت بخش ترین بخش های آشپزی ، تعریف و تمجیدی هست که بقیه از دست پختت میکنن ! مخصوصا اگه شیرینی یا کیکی پخته باشی و عرض نیم ساعت همش تموم بشه ! خیلی شیرینیتر از طعم اون شیرینی هست برام ! به نظرم برا همه هم همینطور باشه !

حتی اگه خودم هم نخورم مشکلی پیش نمیاد ! بیشتر دوس دارم بقیه بخورن و کیف کنن ! بعد از مدت ها پختن کیک ساده ، تصمیم گرفت یه کیک متفاوت رو امتحان کنم و ببینم نظر بچه ها در مورد این کیک چیه ! بچه های من خیلی بهونه گیرن ! از این نظر منو خیلی خسته میکنن اما خوب چاره ای نیست ! استایلشون همینجوره ! من که راهی پیدا نکردم برای رفع این مشکل ! شایدم این اخلاقشونو از خودم گرفتن :دی

بعد از کلی گشتن و سرچ تو نت دستور پخت کیک شکلاتی خیس رو پیدا کردم که تعریف زیادی ازش میکردن ! دستبکار شدم و با کلی وسواس شروع به پختن این کیک کردم. روش های مختلفی برای درست کردن این مدل کیک وجود داره که یکی از ساده ترین روش ها پختن کیک معمولی و سوراخ کردن اون هست که به راحتی با این روش میتونید شکلات رو آب کرده و بریزید روی کیک ، در نتیجه کیک کم کم جذب میکنه شکلات رو میشه یه کیک شکلاتی کامل.

همین شکلات ته نشین میشه و در نتیجه ی اون کیک یه کیک شکلاتی خیس یا به عبارتی همون کیک براونی تبدیل میشه . بعد از اینکه این کیک و با وسواس خیلی زیاد درس کردم بچه ها هر روز اسرار میکنن که بازم درس کن که خوب به دلیل مصرف زیاد شکلات سعی میکنم این پیشنهاد رو رد کنم ! کیکش خیلی سنگینه و مناسب نیست !

مدل های مختلفی از کیکها هستن که پیشنهاد میکنم از اونها هم بپزید ، مثل کیک های اسفنجی ، کیک های مختلف میوه ای ، همون کیک ها که داخلش میوه میزاریم ، مثلا آناناس ، کیک های بدون تخم مرغ و ... تنوع تو کیک خیلی زیاده . همیشه وقتی کیک میپزید با خراب شدن اولی پا پس نکشید ! خوب طول میکشه تا اشکالاتش رو پیدا کنید و یه کیک لذیذ درس کنید !




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 




Admin Logo
themebox Logo



شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات