گلکاری آپارتمانی را با این ۸ گلدان قشنگ آغاز نمائید

نویسنده :سمیه حکمتی
تاریخ:دوشنبه 7 مرداد 1398-11:27 ب.ظ

هنگام گلکاری آپارتمانی می توانید گلدان‌هایی را تعیین نمایید که علاوه بر زیبایی بصری , مصرف خوراکی هم دارا هستند . درین مقاله با ۸ گلدان خوشگل و در عین‌حال خوش‌طعم آشنا می‌شوید!

گلکاری حتی‌د‌ر آپارتمان‌های کوچک نیز می تواند به یک تفریح اثرگذار و درگیر کننده تبدیل شود . تا جایی که باغبانی و رسیدگی به گیاهان تحت عنوان یک عمل آرامش‌بخش و ضد استرس هم سفارش می شود . در هر مورد در صورتی شما نیز از آن جور اشخاصی میباشید که دوست دارید مدام تعدادی گلدان مملو‌از گل‌های ارگانیک در فضا منزل داشته باشید , این مقاله منحصر شماست .

۱ . آغاز گلکاری آپارتمانی با گل همیشه‌بهار

گل مدام فصل بهار کنیه جالبی دارااست , «زعفرانِ فقرا»! دلیلش این است که گلبرگ‌های آن هنگام پختن می توانند جایگزین زعفران شوند . اما رایحه و مزه آن از زعفران کمتر است البته به دلیل رنگ تند و تیز نارنجی‌اش به راحتی میتواند رنگ و لعاب وسوسه‌کننده‌ای به خوراک ببخشد . ولی در میزان مصرف گل مدام فصل بهار میانه روی را رعایت فرمائید . میزان فراوان آن طعام را تلخ می کند . گل مدام فصل بهار تحت عنوان تسکین‌دهنده جراحت و آلام پوستی هم کاربرد دارااست .

 ۲ . گل‌‌ گاو گویش و خاصیت درمانی‌اش!

حتما گل گاو لهجه برای شما آشناست . گیاه بنفش رنگی که از روی ساقه‌های پرزدارش قابل تشخیص است . گل گاو لهجه به طور معمول بنفش و آبی رنگ است البته انواعی از آن موجود هست که صورتی رنگ و سپید می باشند . طعمی مشابه به مزه خیار دارااست و همراه با لیمو عمانی , نبات و آبجوش به دمنوش دلچسبی تبدیل میگردد .

۳ . از باغچه تا آشپزخانه با گل لادن

گل لادن مزه و عطری توانمند و تند و تیز دارااست و یک ادویه خوب برای گونه های سوپ در فصل سوزوسرما به حساب می آید . از شکوفه‌های بزرگتر گل لادن برای تزئین خوراک و اشکال سس به کار گیری فرمائید . زرد و نارنجی رنگ آن جلوه تازه‌ای به میز غذای شما می بخشد .

۴ . طعمی تازه برای سالاد با شکوفه‌های سوسن یک‌روزه

مزه سوسن یک روزه یه خرده شیرین و در حدود مزه کاهوی شیرین و لوبیا سبز است . نیز شکوفه و نیز گل سوسن یک‌روزه خوراکی است و ملین است و می توانید تحت عنوان جوانه گیاهی در تهیه و تنظیم اشکال سالاد و ماکارونی استعمال نمائید . البته قبلی از مصرف از گونه گل سوسن مطمئن گردید . به این دلیل که تمامی اشکال سوسن , قابل میل کردن نیستند .

 ۵ . از بنفشه‌ها غافل نشوید!

رنگ دیدنی گل‌های بنفشه زیبایی مضاعفی به پیش دستی غذای شما می بخشد . علاوه بر تزئین خوراک , این گل کاربرد خوراکی نیز داراست . میتوانید گل‌های بنفشه را در قالب‌های یخ بریزید تا یخ‌های درون نوشیدنی‌تان ظاهری فریبنده به خویش بگیرند . همینطور می توانید گل‌های بنفشه را به مایه کیک نیز طولانی تر نمایید . این گل‌ها مزه و عطری خنک و زمستانه دارا‌هستند .

 ۶ . بوته‌های قرمز‌رنگ رز

احتمال دارد برایتان دیدنی باشد البته انواعی از گل رز موجود هست که جزو گل‌های خوراکی به اکانت میایند . هر چند مزه گلبرگ‌های آن به دسته گل رز مربوط است البته هر چه گلبرگ تیره‌تر باشد , مزه قوی‌تری دارا‌هستند . از گلبرگ‌های رز میتوانید برای روی سالاد یا این که دسر و یا این که برای گارنیش طعام به کارگیری نمایید .

 ۷ . سبک و رقصان مانند گل قاصدک

آن‌چه تحت عنوان قاصدک می شناسیم در واقع میوه گل قاصدک است . گل قاصدک زردرنگ است و مزه شیرینی دارااست . این گل که به «دندان شیری» هم مشهور است جزو گل‌های خوراکی محسوب می‌شود که نیز به صورت ناپخته و نیز پخته میتوانید در کنار غذاهای متفاوت آزمون




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.




Admin Logo
themebox Logo



شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات