مواد حتمی برای کیک دورنگ

نویسنده :سمیه حکمتی
تاریخ:شنبه 10 خرداد 1399-10:41 ب.ظ

مواد حتمی برای طرز تهیه کیک خیس

کره 1 پیمانهٔ 200 میلی لیتری

شکر یک و یک چهارم پیمانهٔ 200 میلی لیتری

تخم مرغ جدا شده 5 عدد

آرد 3 و نیم واحد اندازه گیری

بیکینگ پودر یک و یک دوم قاشق چایخوری

جوش شیرین یک دوم قاشق چایخوری

وانیل

شیر 1 واحد اندازه گیری

کاکائو 2 قاشق غذاخوری



شیوه تنظیم کیک دورنگ


قالب کیک را چرب کرده , آرد بپاشید مهیا بگذارید .

1 . کره و شکر را عالی بهم بزنید تا سپید شود .

2 . زرده های تخم مرغ را طولانی تر کرده می‌زنیم تا سپید شود .

3 . آرد را الک کرده ادغام مایع می‌کنیم .

4 . بیکینگ پودر , جوش شیرین , وانیل یا این که پوست لیمو را در شیر حل کرده در مایع می ریزیم .

5 . سفیده تخم مرغ را می‌زنیم تا از کاسه نریزد و به آرامی ترکیب مواد می‌کنیم .

6 . یک سوم مایه را درصورتی که می‌خواهیم دو رنگ شود با یه خرده شیر که کاکائوها را در آن حل کردیم ادغام میکنیم .

7 . در باطن قالب بالا و تحت را سپید ریخته اواسط را کاکائویی می ریزیم .

8 . 45 دقیقه با حرارت 175 رتبه و 25 مرتبه با حرارت 170 مرتبه می پزیم .

نکات تکمیلی در امر کیک دورنگ
کیک دورنگ بخشی از کیک و شیرینی - اشکال کیک می‌باشد
زمان مهیا سازی مواد اول و ما یحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و توقع آن نزدیک به 45دقیقه است .
کیک دورنگ را میتوانید در وعده در بین وعده - دسر - سرو نمایید .
دقت فرمائید اندازه مواد اول و فرمان تهیه و تنظیم برای 4 نفر مطلوب می باشد .




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.




Admin Logo
themebox Logo



شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic